Složení: ŽITNÁ mouka BIO, startovací kultura Základní recept pro 1,5kg žitného chleba: 1000g žitné mouky, 2 sáčky sušeného kvásku, 700ml vody, 2-3 čajové lžičky soli, 20g droždí.Světlý chléb: připravené těsto dáme ve formě do nepředehráté trouby a pečeme asi 80 min. na 180-200°C.Tmavý chléb: Nechte těsto ještě o 1 hodinu déle kynout, poté vložte ve formě do předehřáté trouby na 250°C a pečte asi 20 min., snižte teplotu na 180°C s pečte dalších 90 min. Upozornění: nutriční hodnoty uvedené na... Celý popis
Koupit za 15 Kč- Od nejoblíbenějších
 - Od nejlevnějších
 - Od nejdražších
 
        
        
        100 %
        
        
    
    Bio žitný kvásek 30g, Natural Jihlava
            
                Doprava:
                
                                              100 Kč
                                     
            
                    Skladem
            
    
        15 Kč
    
    
        Koupit za 15 Kč
    
        
        
        89 %
        
        
    
    Natural Jihlava Žitný kvásek Bio 30g
            
                Doprava:
                
                                              69 Kč
                                     
            
            
    
        22 Kč
    
    
        Koupit za 22 Kč
    
        
        
        96 %
        
        
    
    Žitný kvásek BIO 30g, Natural Jihlava
            
                Doprava:
                
                                              69 Kč
                                     
            
                    Skladem
            
    
        15 Kč
    
    
        Koupit za 15 Kč
    
        
        
        98 %
        
        
    
    Natural Jihlava Žitný kvásek Bio 30g
            
                Doprava:
                
                                              65 Kč
                                     
            
                    Skladem
            
    
        15 Kč
    
    
        Koupit za 15 Kč
    
        
        
        100 %
        
        
    
    Natural Jihlava Žitný kvásek 30g BIO
            
                Doprava:
                
                                              59 Kč
                                     
            
                    Skladem
            
    
        14 Kč
    
    
        Koupit za 14 Kč
    
Popis
            Složení: ŽITNÁ mouka BIO, startovací kultura
Základní recept pro 1,5kg žitného chleba: 1000g žitné mouky, 2 sáčky sušeného kvásku, 700ml vody, 2-3 čajové lžičky soli, 20g droždí.Světlý chléb: připravené těsto dáme ve formě do nepředehráté trouby a pečeme asi 80 min. na 180-200°C.Tmavý chléb: Nechte těsto ještě o 1 hodinu déle kynout, poté vložte ve formě do předehřáté trouby na 250°C a pečte asi 20 min., snižte teplotu na 180°C s pečte dalších 90 min.
 
Upozornění: nutriční hodnoty uvedené na tomto webu jsou pouze orientační. Vždy se řiďte nutričními hodnotami uvedenými na obalu od výrobce.
Skladujte na suchém a chladném místě.
Země původu hotového produktu: Česká republika
Dodavatel na trh: Natural Jihlava JK s.r.o., Humpolecká 286/28, Staré Hory, 58601 Jihlava
    Základní recept pro 1,5kg žitného chleba: 1000g žitné mouky, 2 sáčky sušeného kvásku, 700ml vody, 2-3 čajové lžičky soli, 20g droždí.Světlý chléb: připravené těsto dáme ve formě do nepředehráté trouby a pečeme asi 80 min. na 180-200°C.Tmavý chléb: Nechte těsto ještě o 1 hodinu déle kynout, poté vložte ve formě do předehřáté trouby na 250°C a pečte asi 20 min., snižte teplotu na 180°C s pečte dalších 90 min.
Upozornění: nutriční hodnoty uvedené na tomto webu jsou pouze orientační. Vždy se řiďte nutričními hodnotami uvedenými na obalu od výrobce.
Skladujte na suchém a chladném místě.
Země původu hotového produktu: Česká republika
Dodavatel na trh: Natural Jihlava JK s.r.o., Humpolecká 286/28, Staré Hory, 58601 Jihlava
Parametry
| Výrobce | Natural | 
| Hmotnost | 30 g |