České Ghíčko Ghí 1 l

99 %
Stars
(40 hodnocení)

Ghee, to je čistý máselný tuk vhodný k jakékoliv tepelné úpravě.  Čerstvé kvalitní máslo se pomalu a douho přepouští, takže získá dlouhou trvanlivost a neztratíme ani trochu chuti a vůně másla. Na tu se můžete spolehnout ať už budete smažit, péct, vařit, připravovat základ na polévku nebo Ghee necháte rozpustit a dodáte jím dokonalost i obyčejně neobyčejným bramborovým knedlíkům. Ghee má vysoký kouřový bod, a tak se nepřepaluje. Po smaženém na Ghee vám těžko nebude. Právě naopak. Ghee obsahuje... Celý popis

Koupit za 395 Kč

Popis

Ghee, to je čistý máselný tuk vhodný k jakékoliv tepelné úpravě. 

Čerstvé kvalitní máslo se pomalu a douho přepouští, takže získá dlouhou trvanlivost a neztratíme ani trochu chuti a vůně másla. Na tu se můžete spolehnout ať už budete smažit, péct, vařit, připravovat základ na polévku nebo Ghee necháte rozpustit a dodáte jím dokonalost i obyčejně neobyčejným bramborovým knedlíkům.

Ghee má vysoký kouřový bod, a tak se nepřepaluje. Po smaženém na Ghee vám těžko nebude. Právě naopak.

Ghee obsahuje vitamíny A, D, E, a K. Díky omega 3 a omega 6 mastným kyselinám pomáhá promazávat nervový systém a mozek. Kyselina máselná zase ochraňuje střeva od zánětu a pomáhá udržovat zdravou hladinu inzulinu v těle. Ghee také zlepšuje trávení a pomáhá s hubnutím, protože energie mastných kyselin pomáhá spalovat tuky, a také na sebe váže toxiny a volné radikály, které odvádí z těla pryč.

Ghee je jednoduše superpotravina, a to i pro alergiky na laktózu a kasein. Přepouštěním máslo zbavíme alergenů, ale chuť a vůně másla zůstává i pro ty, kteří si ho jinak musí odpírat.

Vařte na Ghee: Kdykoliv, kdy v kuchyni rozžhavíte plotýnky, je čas sáhnout po sklenici s modrým víčkem. Ghee použijete při smažení, vaření polévek, chutných omáček, dochucování a omaštění kaší, knedlíků či brambor. Ghee je báječný společník i při pečení a o takových horkých buchtách vytažených z trouby, na kterých Ghee ještě bublá... o tom se vám možná bude i zdát!

Nechte si sklenici Ghee na kraji spíže. V temnu vydrží i 3 měsíce po otevření, klidně i déle. Ale i u té největší sklenice budete na dně mnohem dřív, to vám garantujeme.  

Hlavní výhody: 

- Voní a chutná po másle

- Má dlouhou trvanlvost

- Nemusí se chadit

- Bez laktózy

- Nepřepaluje se 

Složeni: bezvodý máslený tuk min. 99%

Skladování a trvanlivost: 24 měsíců od data výroby, skladovat při teplotě do 25°C, po otevření spotřebujte do třech měsíců

Nutriční hodnoty
100 g

Energetická hodnota
3677 kJ

878 kcal

Tuky
99,4 g

Nasycené tuky
70 g

Sacharidy
< 0,1 g

Z toho cukry
< 0,01 g

Bílkoviny
0,1 g

Vláknina
0,0 g

Sůl
< 0,01 g
Zobrazit více

Parametry

Výrobce České Ghíčko
Hmotnost 1000 g
Bio ne