Khanum Ghí pravé přepuštěné máslo Datum minimální trvanlivosti produktu je do 07/2023! Přepuštěné máslo ghee je téměř 100% tuk, který má oproti klasickému máslu řadu výhod. Tradiční místo má zejména v indické kuchyni, proto i název ghee. Přepuštěné máslo se vyrábí tak, že máslo z kravského mléka se dlouhým pomalým varem ve vodní lázni zbavuje vody. Výsledkem je pak téměř čistý tuk žluté barvy. Takovéto máslo nežlukne a nepřepaluje se ani při vyšších teplotách (vydrží i 200 až 250 °C). A i trvanlivost... Celý popis
Koupit za 249 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Khanum Olej přepuštěné Máslo ghee 500g
Doprava:
79 Kč
Skladem
249 Kč
Koupit za 249 Kč
Khanum Ghí Pravé Přepuštěné Máslo Ghí 500G
Doprava:
89 Kč
Skladem
249 Kč
Koupit za 249 Kč
Khanum Ghí Přepuštěné máslo 500 g
Doprava:
79 Kč
Skladem
239 Kč
Koupit za 239 Kč
Khanum Olej přepuštěné Máslo ghee 500g
Doprava:
54 Kč
Skladem
219 Kč
Koupit za 219 Kč
Popis
Khanum Ghí pravé přepuštěné máslo Datum minimální trvanlivosti produktu je do 07/2023! Přepuštěné máslo ghee je téměř 100% tuk, který má oproti klasickému máslu řadu výhod. Tradiční místo má zejména v indické kuchyni, proto i název ghee. Přepuštěné máslo se vyrábí tak, že máslo z kravského mléka se dlouhým pomalým varem ve vodní lázni zbavuje vody. Výsledkem je pak téměř čistý tuk žluté barvy. Takovéto máslo nežlukne a nepřepaluje se ani při vyšších teplotách (vydrží i 200 až 250 °C). A i trvanlivost je u přepuštěného másla velké plus, při správném uskladnění v uzavřené nádobě vydrží i několik měsíců. Co obsahuje přepuštěné máslo Ghee obsahuje vitamíny rozpustné v tucích (A, E, D, K) a nezatěžuje trávení. Pokrmy s použitým máslem ghee získají příjemnou slabě nasládlou a jemně oříškovou chuť i vůni. Přepuštěné máslo ghee neobsahuje přidaný palmový tuk, barviva ani sůl. Jedná se o přirozeně bezlepkovou potravinu. Je vhodné i při intoleranci na laktózu, ghee ji totiž neobsahuje. Použití Máslo, oleje či sádlo už nepotřebujete. Na všechno vám bude odteď stačit vynikající Khanum přepuštěné máslo ghee. Můžete s ním smažit, péct, vařit nebo ho používat k namazání na pečivo. Polévky, omáčky, pomazánky, různá těsta na dezerty i domácí pečivo. Pod maso, ryby i zeleninu. Anebo si vytvořte různé varianty na namázání, smíchejte ghee s bylinkami, česnekem nebo pepřem. Khanum přepuštěné máslo ghee budete prostě používat od rána do večera. Složení Máslový tuk 99,8%, vlhkost 0,2% Alergen: Mléko a výrobky z něj (máslo) Výživové údaje na 100 g Energie 3692 kJ / 898 kcal Tuky 99,8 g z toho nasycené mastné kyseliny 63,3 g Sacharidy 0,1 g z toho cukry 0,1 g Sůl 0,1 g Skladování V uzavřené nádobě na chladném a temném místě minimálně 12 měsíců. Při teplotě do 20°C. Ghí máslo můžete skladovat i mimo lednici. Země původu Indie
Parametry
Výrobce | Khanum |
Hmotnost | 500 g |