To nejlepší, co pro vás máme! Bio Ghee je čistý máselný tuk vhodný k jakékoliv tepelné úpravě. Navíc z čerstvého másla z bio chovů a v sezóně i grass-fed kvalitě. A to je pro nás opravdu důležité. Bio Ghee poznáte na první pohled – je totiž žlutější než to klasické. A pokud je zrovna uvařené z grass-fed, ta žlutost na vás bude ze spíže vyloženě zářit. S tím samozřejmě do Ghee propašujeme i větší množství vitamínů a také kyselinu CLA. Kromě toho hlavního, a tím je čerstvé bio máslo, je naše výroba... Celý popis
Koupit za 429 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
100 %
Ghee 720ml BIO
Doprava:
57 Kč
Skladem
429 Kč
Koupit za 429 Kč
100 %
Bio Ghee 720ml, České ghíčko
Doprava:
100 Kč
Skladem
479 Kč
Koupit za 479 Kč
Popis
To nejlepší, co pro vás máme! Bio Ghee je čistý máselný tuk vhodný k jakékoliv tepelné úpravě. Navíc z čerstvého másla z bio chovů a v sezóně i grass-fed kvalitě.
A to je pro nás opravdu důležité. Bio Ghee poznáte na první pohled – je totiž žlutější než to klasické. A pokud je zrovna uvařené z grass-fed, ta žlutost na vás bude ze spíže vyloženě zářit. S tím samozřejmě do Ghee propašujeme i větší množství vitamínů a také kyselinu CLA.
Kromě toho hlavního, a tím je čerstvé bio máslo, je naše výroba neměnná. Pomalu a dlouho přepouštíme bio máslo, takže se můžete spolehnout na dlouhou trvanlivost i chuť a vůni másla. Ta provoní vaši kuchyň ať už budeme smažit, péct, vařit, připravovat základ na polévku nebo rozpuštěným bio Ghee polévat bramborové knedlíky nebo krupičnou kaši.
Ghee má vysoký kouřový bod, a tak se nepřepaluje. Po smaženém na Ghee vám těžko nebude. Právě naopak.
Ghee obsahuje vitamíny A, D, E, a K. Díky omega 3 a omega 6 mastným kyselinám pomáhá promazávat nervový systém a mozek. Kyselina máselná zase ochraňuje střeva od zánětu a pomáhá udržovat zdravou hladinu inzulinu v těle. Ghee také zlepšuje trávení a pomáhá s hubnutím, protože energie mastných kyselin pomáhá spalovat tuky, a také na sebe váže toxiny a volné radikály, které odvádí z těla pryč.
Ghee je jednoduše superpotravina, a to i pro alergiky na laktózu a kasein. Přepouštěním máslo zbavíme alergenů, ale chuť a vůně másla zůstává i pro ty, kteří si ho jinak musí odpírat.
Vařte na Ghee: Kdykoliv, kdy v kuchyni rozžhavíte plotýnky, je čas sáhnout po sklenici s modrým víčkem. Ghee použijete při smažení, vaření polévek, chutných omáček, dochucování a omaštění kaší, knedlíků či brambor. Ghee je báječný společník i při pečení a o takových horkých buchtách vytažených z trouby, na kterých Ghee ještě bublá... o tom se vám možná bude i zdát!
Nechte si sklenici Ghee na kraji spíže. V temnu vydrží i 3 měsíce po otevření, klidně i déle. Ale i u té největší sklenice budete na dně mnohem dřív, to vám garantujeme.
Hlavní výhody:
- Voní a chutná po másle
- Má dlouhou trvanlvost
- Nemusí se chadit
- Bez laktózy
- Nepřepaluje se
Složeni: bezvodý máslený tuk min. 99%
Skladování a trvanlivost: 24 měsíců od data výroby, skladovat při teplotě do 25°C, po otevření spotřebujte do třech měsíců
Nutriční hodnoty
100 g
Energetická hodnota
3677 kJ
878 kcal
Tuky
99,4 g
Nasycené tuky
70 g
Sacharidy
< 0,1 g
Z toho cukry
< 0,01 g
Bílkoviny
0,1 g
Vláknina
0,0 g
Sůl
< 0,01 g
A to je pro nás opravdu důležité. Bio Ghee poznáte na první pohled – je totiž žlutější než to klasické. A pokud je zrovna uvařené z grass-fed, ta žlutost na vás bude ze spíže vyloženě zářit. S tím samozřejmě do Ghee propašujeme i větší množství vitamínů a také kyselinu CLA.
Kromě toho hlavního, a tím je čerstvé bio máslo, je naše výroba neměnná. Pomalu a dlouho přepouštíme bio máslo, takže se můžete spolehnout na dlouhou trvanlivost i chuť a vůni másla. Ta provoní vaši kuchyň ať už budeme smažit, péct, vařit, připravovat základ na polévku nebo rozpuštěným bio Ghee polévat bramborové knedlíky nebo krupičnou kaši.
Ghee má vysoký kouřový bod, a tak se nepřepaluje. Po smaženém na Ghee vám těžko nebude. Právě naopak.
Ghee obsahuje vitamíny A, D, E, a K. Díky omega 3 a omega 6 mastným kyselinám pomáhá promazávat nervový systém a mozek. Kyselina máselná zase ochraňuje střeva od zánětu a pomáhá udržovat zdravou hladinu inzulinu v těle. Ghee také zlepšuje trávení a pomáhá s hubnutím, protože energie mastných kyselin pomáhá spalovat tuky, a také na sebe váže toxiny a volné radikály, které odvádí z těla pryč.
Ghee je jednoduše superpotravina, a to i pro alergiky na laktózu a kasein. Přepouštěním máslo zbavíme alergenů, ale chuť a vůně másla zůstává i pro ty, kteří si ho jinak musí odpírat.
Vařte na Ghee: Kdykoliv, kdy v kuchyni rozžhavíte plotýnky, je čas sáhnout po sklenici s modrým víčkem. Ghee použijete při smažení, vaření polévek, chutných omáček, dochucování a omaštění kaší, knedlíků či brambor. Ghee je báječný společník i při pečení a o takových horkých buchtách vytažených z trouby, na kterých Ghee ještě bublá... o tom se vám možná bude i zdát!
Nechte si sklenici Ghee na kraji spíže. V temnu vydrží i 3 měsíce po otevření, klidně i déle. Ale i u té největší sklenice budete na dně mnohem dřív, to vám garantujeme.
Hlavní výhody:
- Voní a chutná po másle
- Má dlouhou trvanlvost
- Nemusí se chadit
- Bez laktózy
- Nepřepaluje se
Složeni: bezvodý máslený tuk min. 99%
Skladování a trvanlivost: 24 měsíců od data výroby, skladovat při teplotě do 25°C, po otevření spotřebujte do třech měsíců
Nutriční hodnoty
100 g
Energetická hodnota
3677 kJ
878 kcal
Tuky
99,4 g
Nasycené tuky
70 g
Sacharidy
< 0,1 g
Z toho cukry
< 0,01 g
Bílkoviny
0,1 g
Vláknina
0,0 g
Sůl
< 0,01 g
Parametry
| Výrobce | České Ghíčko |
| Druh | přepuštěné máslo |