Pouze z másla Složení z přepuštěného máslo z kravského mléka Prospěšné pro vaše tělo Obsahuje omega 3 a omega 6 mastné kyseliny, které chrání mozek a nervové buňky. Také obsahuje vitaminy A, D, E, K Vážně pro všechny Neobsahuje mléčné bílkoviny. Skvělá zpráva pro lidi s intolerancí laktózy a kaseinu. Co je to ghí? Ghí je přepuštěné, nebo-li čištěné máslo, ze kterého se postupným dlouhým varem odpaří voda a zbyde tak pouze čistý (téměř 100%) tuk. Už naše babičky znaly výhody přepuštěného másla... Celý popis
Koupit za 258 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
94 %
Přepuštěné máslo Khanum 500 g
Doprava:
49 Kč
Skladem
258 Kč
Koupit za 258 Kč
Popis
Pouze z másla Složení z přepuštěného máslo z kravského mléka Prospěšné pro vaše tělo Obsahuje omega 3 a omega 6 mastné kyseliny, které chrání mozek a nervové buňky. Také obsahuje vitaminy A, D, E, K Vážně pro všechny Neobsahuje mléčné bílkoviny. Skvělá zpráva pro lidi s intolerancí laktózy a kaseinu.
Co je to ghí? Ghí je přepuštěné, nebo-li čištěné máslo, ze kterého se postupným dlouhým varem odpaří voda a zbyde tak pouze čistý (téměř 100%) tuk. Už naše babičky znaly výhody přepuštěného másla a doma jej sami převařovaly a plnily do sklenic. Po dlouhé době zapomnění se opět přepuštěné máslo dostává do centra zasloužené pozornosti a rostoucí poptávka ukazuje, že si přepuštěné máslo opět našlo své místo v moderní kuchyni.
Pro indickou kuchyni je přepuštěné máslo odjakživa samozřejmostí. A je to právě obliba indické kuchyně, která dnes také napomáhá šířit povědomí o kvalitách přepuštěného másla. Odsud také název ghí (ghee), které pochází právě z Indie a označuje kvalitní čisté máslo.
Složení: přepuštěné máslo z kravského mléka, voda. Země původu Indie. Skladujte v suchu a chladu.
Proč používat Ghí?
- Nahradí všechny tuky
- Nepřepaluje se a nezapáchá
- Ghí je zásobárnou vitamínů
- Ghí vydrží i rok a nemusí se chladit
- Chuť másla pro ty, kdo mají intoleranci na laktózu
- Ghí zlepšuje trávení
- Zázračná kyselina máselná
- Ghí podporuje hubnutí
- Ghí je dobré na nervy
- Ghí usnadňuje hojení
Co je to ghí? Ghí je přepuštěné, nebo-li čištěné máslo, ze kterého se postupným dlouhým varem odpaří voda a zbyde tak pouze čistý (téměř 100%) tuk. Už naše babičky znaly výhody přepuštěného másla a doma jej sami převařovaly a plnily do sklenic. Po dlouhé době zapomnění se opět přepuštěné máslo dostává do centra zasloužené pozornosti a rostoucí poptávka ukazuje, že si přepuštěné máslo opět našlo své místo v moderní kuchyni.
Pro indickou kuchyni je přepuštěné máslo odjakživa samozřejmostí. A je to právě obliba indické kuchyně, která dnes také napomáhá šířit povědomí o kvalitách přepuštěného másla. Odsud také název ghí (ghee), které pochází právě z Indie a označuje kvalitní čisté máslo.
Složení: přepuštěné máslo z kravského mléka, voda. Země původu Indie. Skladujte v suchu a chladu.
Proč používat Ghí?
- Nahradí všechny tuky
- Nepřepaluje se a nezapáchá
- Ghí je zásobárnou vitamínů
- Ghí vydrží i rok a nemusí se chladit
- Chuť másla pro ty, kdo mají intoleranci na laktózu
- Ghí zlepšuje trávení
- Zázračná kyselina máselná
- Ghí podporuje hubnutí
- Ghí je dobré na nervy
- Ghí usnadňuje hojení
Parametry
| Výrobce | Khanum |
| Hmotnost | 500 g |
| Druh | Ghí |