Aceto Balsamico di Modena IGP Calamaio Senso Egocalo X Azzurro Aceto Balsamico di Modena I.G.P. Senso azzurro je ocet s odměřenou organoleptickou hodnotou, která je dána komplexností obsahu cukru a kyselin, výraznou svěžestí a skvělou vyvážeností, které dodávají produktu vlastnosti zralosti. Balzamikový ocet Modena I.G.P. Senso azzurro je vhodný do zimních salátů, jako je červená čekanka, fenykl, směsi ořechů a obilovin, divoké maso a zvěřina. Velmi zajímavá je také v kombinaci s moučným a nepříliš... Celý popis
Koupit za 315 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Aceto Balsamico di Modena IGP Calamaio Senso Egocalo X Azzurro
Aceto Balsamico di Modena I.G.P. Senso azzurro je ocet s odměřenou
organoleptickou hodnotou, která je dána komplexností obsahu cukru a kyselin,
výraznou svěžestí a skvělou vyvážeností, které dodávají produktu
vlastnosti zralosti.
Balzamikový ocet Modena I.G.P. Senso azzurro je vhodný do zimních
salátů, jako je červená čekanka, fenykl, směsi ořechů a obilovin,
divoké maso a zvěřina. Velmi zajímavá je také v kombinaci s moučným a
nepříliš sladkým ovocem, jako jsou jablka, a to jak vařená, tak
syrová.
Balzamikový ocet Modena I.G.P. Mengazzoli je výrazem velké hodnoty,
výsledkem práce, výběru surovin, jejich zpracování a
zušlechťování.
Dobře vyvážená rovnováha mezi moštem a vinným octem s ohledem na
esence vůně a chuti určuje produkt skvělé organoleptické kvality,
v němž se sladkost, kyselost a vůně spojují ve vzácné kombinaci, která
je pro něj typická.
Velkou roli, kterou hraje vlastní certifikace Egocalo, kterou zavedla
společnost Mengazzoli, lze jasně vnímat v této řadě balzamikového octa
z Modeny I.G.P., která ve svých klasifikacích nabízí řadu návrhů a
silných deklinací vhodných pro nejjemnější a nejzkušenější
chuťové buňky.
Složení:
vinný ocet*, koncentrovaný hroznový mošt*
* obsahuje siřičitany
Výživové údaje na 100ml:
energetická hodnota 1066kJ/251kcal, tuky 0g (z toho nasycené mastné
kyseliny 0g), karbohydráty 58g (z toho cukry 58g), proteiny 0,06g,
sůl 0,05g
Země původu:
Itálie
Aceto Balsamico di Modena I.G.P. Senso azzurro je ocet s odměřenou
organoleptickou hodnotou, která je dána komplexností obsahu cukru a kyselin,
výraznou svěžestí a skvělou vyvážeností, které dodávají produktu
vlastnosti zralosti.
Balzamikový ocet Modena I.G.P. Senso azzurro je vhodný do zimních
salátů, jako je červená čekanka, fenykl, směsi ořechů a obilovin,
divoké maso a zvěřina. Velmi zajímavá je také v kombinaci s moučným a
nepříliš sladkým ovocem, jako jsou jablka, a to jak vařená, tak
syrová.
Balzamikový ocet Modena I.G.P. Mengazzoli je výrazem velké hodnoty,
výsledkem práce, výběru surovin, jejich zpracování a
zušlechťování.
Dobře vyvážená rovnováha mezi moštem a vinným octem s ohledem na
esence vůně a chuti určuje produkt skvělé organoleptické kvality,
v němž se sladkost, kyselost a vůně spojují ve vzácné kombinaci, která
je pro něj typická.
Velkou roli, kterou hraje vlastní certifikace Egocalo, kterou zavedla
společnost Mengazzoli, lze jasně vnímat v této řadě balzamikového octa
z Modeny I.G.P., která ve svých klasifikacích nabízí řadu návrhů a
silných deklinací vhodných pro nejjemnější a nejzkušenější
chuťové buňky.
Složení:
vinný ocet*, koncentrovaný hroznový mošt*
* obsahuje siřičitany
Výživové údaje na 100ml:
energetická hodnota 1066kJ/251kcal, tuky 0g (z toho nasycené mastné
kyseliny 0g), karbohydráty 58g (z toho cukry 58g), proteiny 0,06g,
sůl 0,05g
Země původu:
Itálie
Parametry
Výrobce | Mengazzoli |