směs na low carb chléb Bezlepková směs na přípravu low carb domácího chleba, pro všechny, kteří upřednostňují stravování s nízkým obsahem sacharidů a cukru. Se směsí zvládne chléb upéct i úplný začátečník. Důležitou složkou směsi je psyllium – 100% rostlinná vláknina, která udržuje naše trávení v harmonii. Návod k přípravě: Nejprve si rozehřejte troubu na 170 °C. Do mísy rozbijte 4 vejce a ručním šlehačem je vyšlehejte do pěny. K vyšlehaným vejcím přimíchejte 150 g smetanového jogurtu. Přisypte... Celý popis
Koupit za 52 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Topnatur Směs na pečení chleba Low carb 150 g
Doprava:
zdarma
Skladem
52 Kč
Koupit za 52 Kč
Topnatur Směs na pečení chleba Low carb 150 g
Doprava:
49 Kč
Skladem
49 Kč
Koupit za 49 Kč
Topnatur Směs na pečení chleba LOW CARB 150g
Doprava:
49 Kč
49 Kč
Koupit za 49 Kč
Popis
směs na low carb chléb
Bezlepková směs na přípravu low carb domácího chleba, pro všechny, kteří upřednostňují stravování s nízkým obsahem sacharidů a cukru. Se směsí zvládne chléb upéct i úplný začátečník. Důležitou složkou směsi je psyllium – 100% rostlinná vláknina, která udržuje naše trávení v harmonii.
Návod k přípravě: Nejprve si rozehřejte troubu na 170 °C. Do mísy rozbijte 4 vejce a ručním šlehačem je vyšlehejte do pěny. K vyšlehaným vejcím přimíchejte 150 g smetanového jogurtu. Přisypte směs na chléb a důkladně vše promíchejte. Směs nechte 2 minuty odstát a poté tvarujte chléb nebo bulky. Směs půjde lépe tvarovat , pokud si ruce navlhčíte vodou. Chléb nebo bulky umístěte na plech pokrytý pečicím papírem a pečte 60 min (chléb) nebo 35 min (bulky) při 170 °C. Po dopečení vytáhněte směs z trouby a nechte vychladnout.
Pro zachování čerstvosti doporučujeme chléb uchovávat v chladu.
Složení
Směs semínek v různém poměru (slunečnicové a dýňové), lněná mouka (zlatá a hnědá), bramborová vláknina, psyllium, kypřící látky: vinný kámen (hydrogenvinan draselný), hydrogenuhličitan sodný, sůl, lahůdkové droždí, stabilizátor: xantanová guma, kmín.
Výživové údaje na 100 g
Energie
1743 kJ / 421 kcal
Tuky
25,0 g
z toho nasycené mastné kyseliny
3,0 g
Sacharidy
10,0 g
z toho cukry
1,6 g
Vláknina
30,0 g
Bílkoviny
24,0 g
Sůl
2,0 g
Skladování
Skladujte na suchém a temném místě.
Země původu
Česká republika
Bezlepková směs na přípravu low carb domácího chleba, pro všechny, kteří upřednostňují stravování s nízkým obsahem sacharidů a cukru. Se směsí zvládne chléb upéct i úplný začátečník. Důležitou složkou směsi je psyllium – 100% rostlinná vláknina, která udržuje naše trávení v harmonii.
Návod k přípravě: Nejprve si rozehřejte troubu na 170 °C. Do mísy rozbijte 4 vejce a ručním šlehačem je vyšlehejte do pěny. K vyšlehaným vejcím přimíchejte 150 g smetanového jogurtu. Přisypte směs na chléb a důkladně vše promíchejte. Směs nechte 2 minuty odstát a poté tvarujte chléb nebo bulky. Směs půjde lépe tvarovat , pokud si ruce navlhčíte vodou. Chléb nebo bulky umístěte na plech pokrytý pečicím papírem a pečte 60 min (chléb) nebo 35 min (bulky) při 170 °C. Po dopečení vytáhněte směs z trouby a nechte vychladnout.
Pro zachování čerstvosti doporučujeme chléb uchovávat v chladu.
Složení
Směs semínek v různém poměru (slunečnicové a dýňové), lněná mouka (zlatá a hnědá), bramborová vláknina, psyllium, kypřící látky: vinný kámen (hydrogenvinan draselný), hydrogenuhličitan sodný, sůl, lahůdkové droždí, stabilizátor: xantanová guma, kmín.
Výživové údaje na 100 g
Energie
1743 kJ / 421 kcal
Tuky
25,0 g
z toho nasycené mastné kyseliny
3,0 g
Sacharidy
10,0 g
z toho cukry
1,6 g
Vláknina
30,0 g
Bílkoviny
24,0 g
Sůl
2,0 g
Skladování
Skladujte na suchém a temném místě.
Země původu
Česká republika
Parametry
Výrobce | Topnatur |
Hmotnost | 150 g |
Bio | ne |