Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Čirá kuchyňská želatina v přášku. Návod na použití:Přivedeme k varu 150 ml vody, odstavíme a za stálého míchání vsypeme obsah sáčku.Po rozpuštění želatiny přilijeme 400-450ml studené vody a tímto roztok želatiny získá optimální teplotu pro další použití (var poškozuje rosol) Náš tip:Ještě vlažný a tekutý roztok želatiny ochutíme a smícháme s požadovanou surovinou dle povahy hotového pokrmu. Takto připravené zeleninové a masové aspiky, huspeniny, tlačenky... Celý popis
Koupit za 21 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších

Natura Želatina kuchyňská čirá v prášku 20 g
Doprava:
84 Kč
21 Kč
Koupit za 21 Kč

Natura Želatina v prášku kuchyňská čirá 20g
Doprava:
zdarma
Skladem
28 Kč
Koupit za 28 Kč

Natura Želatina v prášku, kuchyňská čirá, 20 g
Doprava:
75 Kč
Skladem
25 Kč
Koupit za 25 Kč

Natura Želatina v prášku, kuchyňská čirá, 20 g
Doprava:
48 Kč
21 Kč
Koupit za 21 Kč

Natura Želatina kuchyňská čirá v prášku 20 g
Doprava:
84 Kč
Skladem
20 Kč
Koupit za 20 Kč
Popis
Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Čirá kuchyňská želatina v přášku.
Návod na použití:Přivedeme k varu 150 ml vody, odstavíme a za stálého míchání vsypeme obsah sáčku.Po rozpuštění želatiny přilijeme 400-450ml studené vody a tímto roztok želatiny získá optimální teplotu pro další použití (var poškozuje rosol)
Náš tip:Ještě vlažný a tekutý roztok želatiny ochutíme a smícháme s požadovanou surovinou dle povahy hotového pokrmu. Takto připravené zeleninové a masové aspiky, huspeniny, tlačenky a další studené pokrmy. Studeným roztokem želatiny můžeme také zalít ovocný řez či dort. Pokrmy necháme vždy vychladnout min. 1-2 hodiny v chladničce.
O ZNAČCE
Sortiment výrobků pod značkou NATURA představuje široký výběr potravinářských škrobů, cukrů, sypkých směsí pro přípravu hotových pokrmů, želatiny, aj. Výrobky z produkce naší společnosti jsou charakteristické nejen svou vysokou kvalitou, což dokazuje udělení národní značky KLASA pro 12 výrobků, snadnou a rychlou přípravou, ale též přijatelnou cenou. Uvědomujeme si potřeby rychle měnícího a vyvíjejícího se trhu a průběžně sortiment našich produktů inovujeme a rozšiřujeme.
Návod na použití:Přivedeme k varu 150 ml vody, odstavíme a za stálého míchání vsypeme obsah sáčku.Po rozpuštění želatiny přilijeme 400-450ml studené vody a tímto roztok želatiny získá optimální teplotu pro další použití (var poškozuje rosol)
Náš tip:Ještě vlažný a tekutý roztok želatiny ochutíme a smícháme s požadovanou surovinou dle povahy hotového pokrmu. Takto připravené zeleninové a masové aspiky, huspeniny, tlačenky a další studené pokrmy. Studeným roztokem želatiny můžeme také zalít ovocný řez či dort. Pokrmy necháme vždy vychladnout min. 1-2 hodiny v chladničce.
O ZNAČCE
Sortiment výrobků pod značkou NATURA představuje široký výběr potravinářských škrobů, cukrů, sypkých směsí pro přípravu hotových pokrmů, želatiny, aj. Výrobky z produkce naší společnosti jsou charakteristické nejen svou vysokou kvalitou, což dokazuje udělení národní značky KLASA pro 12 výrobků, snadnou a rychlou přípravou, ale též přijatelnou cenou. Uvědomujeme si potřeby rychle měnícího a vyvíjejícího se trhu a průběžně sortiment našich produktů inovujeme a rozšiřujeme.
Parametry
Výrobce | Natural |
Hmotnost | 30 g |
Druh | želatina |