Popis Želatina je určena pro přípravu vaječné tlačenky, zeleninových a  masových aspiků a jiných. Návod na přípravu Natura Želatina na vaječnou a salámovou tlačenku: - Přivedeme k varu 150 ml vody, odstavíme a za stálého míchání vsypeme obsah sáčku. - Po rozpuštění želatiny přilejeme 500 ml studené vody pro přípravu salámové tlačenky, nebo 250 ml studené .vody pro přípravu vaječné tlačenky. - Vlažný a tekutý roztok želatiny smícháme se salámem, vejci, zeleninou, cibulí, sýrem apod., vlijeme... Celý popis

Koupit za 30 Kč

Popis

Popis

Želatina je určena pro přípravu vaječné tlačenky, zeleninových a  masových aspiků a jiných.

Návod na přípravu Natura Želatina na vaječnou a salámovou tlačenku:

- Přivedeme k varu 150 ml vody, odstavíme a za stálého míchání vsypeme obsah sáčku.

- Po rozpuštění želatiny přilejeme 500 ml studené vody pro přípravu salámové tlačenky, nebo 250 ml studené .vody pro přípravu vaječné tlačenky.

- Vlažný a tekutý roztok želatiny smícháme se salámem, vejci, zeleninou, cibulí, sýrem apod., vlijeme do formy a necháme vychladnout 1 až 2 hodiny v  chladničce.

Vaječná tlačenka:

Vlažný a tekutý roztok želatiny smícháme se 100 g měkkého salámu, 4 - 5 ks natvrdo uvařených a pokrájených vajec, 250 g zcezené sterilované zeleniny, případně přidáme tvrdý sýr a cibuli nakrájené na kostičky. Do směsi lze přidat 150 g majonézy s dochucením dle vlastních představ (sůl, koření, ocet). Směs  promícháme a vlijeme do formy. Necháme vychladnout v chladničce 1 - 2 hodiny.

Skladování:

Uchovejte v suchu, chraňte před přímým slunečním zářením.

Složení (v suchém stavu):

Jedlá želatina (bílkovina živočišného původu).

Parametry

EAN
8594009043868

Obj. číslo
934981

Výrobce
Dr. Oetker

Značka
Natura

Produktový list
PDF

 
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Natura