Popis Želatina je určena pro přípravu vaječné tlačenky, zeleninových a masových aspiků a jiných. Návod na přípravu Natura Želatina na vaječnou a salámovou tlačenku: - Přivedeme k varu 150 ml vody, odstavíme a za stálého míchání vsypeme obsah sáčku. - Po rozpuštění želatiny přilejeme 500 ml studené vody pro přípravu salámové tlačenky, nebo 250 ml studené .vody pro přípravu vaječné tlačenky. - Vlažný a tekutý roztok želatiny smícháme se salámem, vejci, zeleninou, cibulí, sýrem apod., vlijeme... Celý popis
Koupit za 30 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
87 %
Natura Želatina na vaječnou a salámovou tlačenku 20 g
Doprava:
69 Kč
30 Kč
Koupit za 30 Kč
96 %
Natura Želatina na vaječnou a salámovou tlačenku 20 g
Doprava:
75 Kč
Skladem
25 Kč
Koupit za 25 Kč
95 %
Natura Želatina na vaječnou a salámovou tlačenku 20 g
Doprava:
79 Kč
Skladem
16 Kč
Koupit za 16 Kč
Popis
Popis
Želatina je určena pro přípravu vaječné tlačenky, zeleninových a masových aspiků a jiných.
Návod na přípravu Natura Želatina na vaječnou a salámovou tlačenku:
- Přivedeme k varu 150 ml vody, odstavíme a za stálého míchání vsypeme obsah sáčku.
- Po rozpuštění želatiny přilejeme 500 ml studené vody pro přípravu salámové tlačenky, nebo 250 ml studené .vody pro přípravu vaječné tlačenky.
- Vlažný a tekutý roztok želatiny smícháme se salámem, vejci, zeleninou, cibulí, sýrem apod., vlijeme do formy a necháme vychladnout 1 až 2 hodiny v chladničce.
Vaječná tlačenka:
Vlažný a tekutý roztok želatiny smícháme se 100 g měkkého salámu, 4 - 5 ks natvrdo uvařených a pokrájených vajec, 250 g zcezené sterilované zeleniny, případně přidáme tvrdý sýr a cibuli nakrájené na kostičky. Do směsi lze přidat 150 g majonézy s dochucením dle vlastních představ (sůl, koření, ocet). Směs promícháme a vlijeme do formy. Necháme vychladnout v chladničce 1 - 2 hodiny.
Skladování:
Uchovejte v suchu, chraňte před přímým slunečním zářením.
Složení (v suchém stavu):
Jedlá želatina (bílkovina živočišného původu).
Parametry
EAN
8594009043868
Obj. číslo
934981
Výrobce
Dr. Oetker
Značka
Natura
Produktový list
PDF
Želatina je určena pro přípravu vaječné tlačenky, zeleninových a masových aspiků a jiných.
Návod na přípravu Natura Želatina na vaječnou a salámovou tlačenku:
- Přivedeme k varu 150 ml vody, odstavíme a za stálého míchání vsypeme obsah sáčku.
- Po rozpuštění želatiny přilejeme 500 ml studené vody pro přípravu salámové tlačenky, nebo 250 ml studené .vody pro přípravu vaječné tlačenky.
- Vlažný a tekutý roztok želatiny smícháme se salámem, vejci, zeleninou, cibulí, sýrem apod., vlijeme do formy a necháme vychladnout 1 až 2 hodiny v chladničce.
Vaječná tlačenka:
Vlažný a tekutý roztok želatiny smícháme se 100 g měkkého salámu, 4 - 5 ks natvrdo uvařených a pokrájených vajec, 250 g zcezené sterilované zeleniny, případně přidáme tvrdý sýr a cibuli nakrájené na kostičky. Do směsi lze přidat 150 g majonézy s dochucením dle vlastních představ (sůl, koření, ocet). Směs promícháme a vlijeme do formy. Necháme vychladnout v chladničce 1 - 2 hodiny.
Skladování:
Uchovejte v suchu, chraňte před přímým slunečním zářením.
Složení (v suchém stavu):
Jedlá želatina (bílkovina živočišného původu).
Parametry
EAN
8594009043868
Obj. číslo
934981
Výrobce
Dr. Oetker
Značka
Natura
Produktový list
Parametry
| Výrobce | Natura |