Lněná mouka je alternativa jiné mouky, která se dá použít do těsta, chleba i k přípravě jiného pečiva. Vyrábí se za studena lisováním lněných semínek, částěčně zbavených oleje. Tímto se zvýší trvanlivost a obsah cenných látek, které jsou obsaženy v semínku. Tato 100% lněná mouka je přirozené bezlepková. Hmotnost: 500 g Země původu: ČR RECEPT Perníkové čtverečky (množství je na plech) 3 hrnky žitné mouky, 1 hrnek kvalitní lněné mouky, 2/3 hrnku třtinového cukru, 2 vejce, 2,5 hrnku tučného... Celý popis
Koupit za 59 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Healing Nature Lněná mouka raw 500 g
Doprava:
89 Kč
Skladem
59 Kč
Koupit za 59 Kč
HEALING NATURE RAW Lněná mouka, 500 g
Doprava:
69 Kč
54 Kč
Koupit za 54 Kč
RAW Lněná mouka, 500 g, Healing Nature
Doprava:
69 Kč
54 Kč
Koupit za 54 Kč
Popis
Lněná mouka je alternativa jiné mouky, která se dá použít do těsta, chleba i k přípravě jiného pečiva. Vyrábí se za studena lisováním lněných semínek, částěčně zbavených oleje. Tímto se zvýší trvanlivost a obsah cenných látek, které jsou obsaženy v semínku. Tato 100% lněná mouka je přirozené bezlepková.
Hmotnost: 500 g
Země původu: ČR
RECEPT
Perníkové čtverečky
(množství je na plech)
3 hrnky žitné mouky,
1 hrnek kvalitní lněné mouky,
2/3 hrnku třtinového cukru,
2 vejce,
2,5 hrnku tučného mléka,
nastrouhaná nechemická kúra z 1citrónu,
kakao (asi 3 lžíce),
perníkové koření, mletý kardamom,
2 vrchovaté lžičky bezfosfátového prášku do pečiva.
Vše postupně smícháme a dáme péci (cca 220 stupňů celsia).
Po upečení a vychladnutí potíráme povidlím, nebo marmeládou a zdobíme nastrouhaným kokosem, nebo oloupanými a nasekanými mandlemi.
Krájíme malé čtverečky a pokud si dáme záležet se zdobením i krásně vypadají, nejen voní.
Hmotnost: 500 g
Země původu: ČR
RECEPT
Perníkové čtverečky
(množství je na plech)
3 hrnky žitné mouky,
1 hrnek kvalitní lněné mouky,
2/3 hrnku třtinového cukru,
2 vejce,
2,5 hrnku tučného mléka,
nastrouhaná nechemická kúra z 1citrónu,
kakao (asi 3 lžíce),
perníkové koření, mletý kardamom,
2 vrchovaté lžičky bezfosfátového prášku do pečiva.
Vše postupně smícháme a dáme péci (cca 220 stupňů celsia).
Po upečení a vychladnutí potíráme povidlím, nebo marmeládou a zdobíme nastrouhaným kokosem, nebo oloupanými a nasekanými mandlemi.
Krájíme malé čtverečky a pokud si dáme záležet se zdobením i krásně vypadají, nejen voní.
Parametry
Výrobce | Healing nature |
Množství | 500 g |
Druh | lněné |
Bezlepkové | ano |