Toto přepuštěné máslo neboli ghí pochází z mléka z České Republiky. Své kořeny má v Indii, ale i v Evropě se těší velké oblibě. Velkými přednostmi jsou dlouhá trvanlivost oproti klasickému máslu a využití při vyšších teplotách. Už naši předkové si máslo přepouštěly a skladovaly v období přebytků. Ghí se skvěle hodí na smažení a pečení. Přepaluje se až okolo 250 stupňů a to je dokonce ještě víc než u sádla. Získáváme ho pomalým vařením neboli přepouštěním másla, kdy se vypařuje voda a vysrážené... Celý popis
Koupit za 377 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
81 %
BioNebio přepuštěné Máslo Ghí České Bio 425 ml
Doprava:
59 Kč
Skladem
377 Kč
Koupit za 377 Kč
95 %
Máslo přepuštěné ghí ČESKÉ 425 ml BIO BIO NEBIO
Doprava:
79 Kč
372 Kč
Koupit za 372 Kč
98 %
Máslo přepuštěné ghí ČESKÉ 425 ml BIO BIO NEBIO
Doprava:
39 Kč
321 Kč
Koupit za 321 Kč
Popis
Toto přepuštěné máslo neboli ghí pochází z mléka z České Republiky. Své kořeny má v Indii, ale i v Evropě se těší velké oblibě. Velkými přednostmi jsou dlouhá trvanlivost oproti klasickému máslu a využití při vyšších teplotách. Už naši předkové si máslo přepouštěly a skladovaly v období přebytků.
Ghí se skvěle hodí na smažení a pečení. Přepaluje se až okolo 250 stupňů a to je dokonce ještě víc než u sádla. Získáváme ho pomalým vařením neboli přepouštěním másla, kdy se vypařuje voda a vysrážené bílkoviny na povrchu se postupně odebírají. Ghí pak obsahuje minimální množství laktózy a mléčné bílkoviny a lépe je tak snášeno i lidmi s intolerancemi na tyto složky.
OBJEM: 425 ml
ZEMĚ PŮVODU: Česká republika
POUŽITÍ: Ghí používáme místo másla na vaření, pečení i smažení, na kaše, do dezertů, těst atd. Je velmi vhodné k ošetření suché pokožky a jako základ mastí.
SLOŽENÍ: bio bezvodý mléčný tuk
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Přepuštěné máslo obsahuje stopy laktózy a mléčné bílkoviny.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:
Energetická hodnota
3678 kJ/895 kcal
Tuky
99,4 g
z toho nasycené mastné kyseliny
58,6 g
Sacharidy
Ghí se skvěle hodí na smažení a pečení. Přepaluje se až okolo 250 stupňů a to je dokonce ještě víc než u sádla. Získáváme ho pomalým vařením neboli přepouštěním másla, kdy se vypařuje voda a vysrážené bílkoviny na povrchu se postupně odebírají. Ghí pak obsahuje minimální množství laktózy a mléčné bílkoviny a lépe je tak snášeno i lidmi s intolerancemi na tyto složky.
OBJEM: 425 ml
ZEMĚ PŮVODU: Česká republika
POUŽITÍ: Ghí používáme místo másla na vaření, pečení i smažení, na kaše, do dezertů, těst atd. Je velmi vhodné k ošetření suché pokožky a jako základ mastí.
SLOŽENÍ: bio bezvodý mléčný tuk
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Přepuštěné máslo obsahuje stopy laktózy a mléčné bílkoviny.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:
Energetická hodnota
3678 kJ/895 kcal
Tuky
99,4 g
z toho nasycené mastné kyseliny
58,6 g
Sacharidy
Parametry
| Výrobce | BioNebio |