Speciálně mletá mouka na křehká těsta. Doporučujeme použít místo běžné hladké mouky v receptech na cukroví, sušenky a ostatní vykrajované výrobky. Zrno pšenice má v každé své části různé složení - jiný obsah a kvalitu lepku, škrobu a dalších látek, které mají zásadní vliv na pečení. Postupným mletím zrna získáváme mouky s odlišnými vlastnostmi a jejich mísením pak připravíme tu ideální pro každý druh těsta. Pšeničná hladká mouka na křehké pečivo Těsto z této mouky má jemnou strukturu, nelepí se... Celý popis
Koupit za 35 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Speciálně mletá mouka na křehká těsta. Doporučujeme použít místo běžné hladké mouky v receptech na cukroví, sušenky a ostatní vykrajované výrobky. Zrno pšenice má v každé své části různé složení - jiný obsah a kvalitu lepku, škrobu a dalších látek, které mají zásadní vliv na pečení. Postupným mletím zrna získáváme mouky s odlišnými vlastnostmi a jejich mísením pak připravíme tu ideální pro každý druh těsta. Pšeničná hladká mouka na křehké pečivo Těsto z této mouky má jemnou strukturu, nelepí se a netrhá. Je velmi vhodné na vykrajování. Ideální je k pečení drobnějších kousků, tzv. čajového pečiva, lineckého cukroví a různých druhů sušenek. Není vhodná na kynutá těsta.
Parametry
Výrobce | Babiččina volba |
Množství | 1000 g |
Druh | pšeničné |
Hrubost mletí | hladké |