Bulgur je polotovar připravený z naklíčené, usušené, nahrubo rozlámané a uvařené pšenice. Jedná se o tradiční, lehce stravitelný pokrm, který je hojně užívaný v zemích Blízkého Východu. Planeta Země každý rok vydá 600 milionů tun pšenice, které poskytnou potravu miliardám lidí. Tato obilnina zůstává základem výživy člověka a poskytuje potravu většímu počtu obyvatel planety než kterákoliv jiná plodina. V celém zrnu pšenice se nacházejí všechny potřebné živiny – včetně vlákniny. Sacharidy tvoří... Celý popis
Koupit za 36 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Zdraví z přírody Bulgur pšeničný 500g
Doprava:
59 Kč
Skladem
36 Kč
Koupit za 36 Kč
Popis
Bulgur je polotovar připravený z naklíčené, usušené, nahrubo rozlámané a uvařené pšenice. Jedná se o tradiční, lehce stravitelný pokrm, který je hojně užívaný v zemích Blízkého Východu.
Planeta Země každý rok vydá 600 milionů tun pšenice, které poskytnou potravu miliardám lidí. Tato obilnina zůstává základem výživy člověka a poskytuje potravu většímu počtu obyvatel planety než kterákoliv jiná plodina. V celém zrnu pšenice se nacházejí všechny potřebné živiny – včetně vlákniny. Sacharidy tvoří až 62 % zrna. Většinou se vyskytují ve formě škrobu a jen asi 1 až 2 % tvoří jednoduché cukry.
SLOŽENÍ:
Hrubě mletá PŠENICE.
NÁVOD K PŘÍPRAVĚ:
Správný bulgur má po uvaření sladkou chuť a je korálkově lesklý. Hodí se k přípravě kaší, příloh a jako základ zeleninových jídel, používá se i jako součást salátů místo rýže. Může se vařit samotný nebo s dalšími obilovinami. Výhodou je, že na jeho uvaření stačí 15-20 minut.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE na 100 g výrobku:
energetická hodnota: 1380 kJ/330 kcal; tuky: 1,5 g; z toho nasycené mastné kyseliny: 0,4 g; sacharidy: 60 g; z toho cukry: 0 g; bílkoviny: 24 g; sůl: 0 g; vláknina 12 g..
ALERGENY:
Lepek.
SKLADOVÁNÍ:
Skladujte v suchu a chladu.
OBSAH:
500 g
Planeta Země každý rok vydá 600 milionů tun pšenice, které poskytnou potravu miliardám lidí. Tato obilnina zůstává základem výživy člověka a poskytuje potravu většímu počtu obyvatel planety než kterákoliv jiná plodina. V celém zrnu pšenice se nacházejí všechny potřebné živiny – včetně vlákniny. Sacharidy tvoří až 62 % zrna. Většinou se vyskytují ve formě škrobu a jen asi 1 až 2 % tvoří jednoduché cukry.
SLOŽENÍ:
Hrubě mletá PŠENICE.
NÁVOD K PŘÍPRAVĚ:
Správný bulgur má po uvaření sladkou chuť a je korálkově lesklý. Hodí se k přípravě kaší, příloh a jako základ zeleninových jídel, používá se i jako součást salátů místo rýže. Může se vařit samotný nebo s dalšími obilovinami. Výhodou je, že na jeho uvaření stačí 15-20 minut.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE na 100 g výrobku:
energetická hodnota: 1380 kJ/330 kcal; tuky: 1,5 g; z toho nasycené mastné kyseliny: 0,4 g; sacharidy: 60 g; z toho cukry: 0 g; bílkoviny: 24 g; sůl: 0 g; vláknina 12 g..
ALERGENY:
Lepek.
SKLADOVÁNÍ:
Skladujte v suchu a chladu.
OBSAH:
500 g
Parametry
Výrobce | Zdraví z Přírody |
Bio | ne |