České ghíčko BIO ghíčko 720 ml Používejte Ghíčko všude, kde chcete vůni a chuť másla. Nemůžete udělat chybu. Ideální na smažení: Přepuštěné máslo Ghí má vysoký bod kouřivosti a při zahřátí až na cca 240°C se nepřepálí, nevznikají těžce stravitelné látky, udělá se křupavá kůrka a smažené jídlo si můžete vychutnat, aniž by vám po něm bylo těžko. Dodejte jídlu šmrnc: Ghí použijte při restování zeleniny, jako základ na polévku, omáčku, na jíšku, ale můžete jím hotový pokrm obohatit až na závěr na zjemnění.... Celý popis
Koupit za 409 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
České ghíčko Ghíčko BIO 720 ml
Doprava:
59 Kč
Skladem
409 Kč
Koupit za 409 Kč
Popis
České ghíčko BIO ghíčko 720 ml Používejte Ghíčko všude, kde chcete vůni a chuť másla. Nemůžete udělat chybu. Ideální na smažení: Přepuštěné máslo Ghí má vysoký bod kouřivosti a při zahřátí až na cca 240°C se nepřepálí, nevznikají těžce stravitelné látky, udělá se křupavá kůrka a smažené jídlo si můžete vychutnat, aniž by vám po něm bylo těžko. Dodejte jídlu šmrnc: Ghí použijte při restování zeleniny, jako základ na polévku, omáčku, na jíšku, ale můžete jím hotový pokrm obohatit až na závěr na zjemnění. Mastěte jím knedlíky, brambory, kaše a nákypy. Potřete jím topinky, palačinky, na sucho opečené placky. Použijte jej při pečení cukroví, buchet, pečiva. Zkuste experimentovat s kořením a bylinami, tuk je nositel chutě a vůně. Ghíčko na chleba? Proč ne Díky absenci laktózy si může přepuštěné máslo Ghí namazat na chléb i ten, kdo je vůči klasickému máslu intolerantní. Ghíčko je velmi užitečné i pro cestování. Sklenice s Ghíčkem se nezkazí ani v teple a díky pevnému závěru se její obsah nevylije. Bio ghíčko je vyrobené z másla, a to z mléka od krav chovaných v ekologickém zemědělství. Krávy se pasou celoročně na trávě, nedostávají preventivně antibiotika a hormony. Tudíž obsahuje i větší množství vitamínů, minerálů a např. kyselinu CLA, která pomáhá snižovat tuky v těle, hladinu cholesterolu a pomáhá budovat svalovou hmotu.
Parametry
Výrobce | České Ghíčko |