Směs na pečení chleba s dýňovými semínky 1kg Směs na pečení chleba s dýňovými semínky 1 kg S touto směsí na pečení můžete bez velkých námah vykouzlit svůj vlastní pekárenský kvalitní chléb. Vysoce kvalitní přísady a jemně vyladěný pres. Příprava je velmi jednoduchá. Vhodné pro domácí pekárny, 350ml vody + 500g směsy (1 balení jí 2 chleby) Pšeničná mouka (69%), žitná mouka (18%), dýňová semínka (5%), sušený žitný kvásek, jodizovaná stolní sůl, sušené droždí, sladký extrakt, sladká ja mouka, okyselujíc:... Celý popis
Koupit za 49 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Směs na pečení chleba s dýňovými semínky 1kg
Směs na pečení chleba s dýňovými semínky 1 kg S touto směsí na pečení můžete bez velkých námah vykouzlit svůj vlastní pekárenský kvalitní chléb. Vysoce kvalitní přísady a jemně vyladěný pres. Příprava je velmi jednoduchá. Vhodné pro domácí pekárny, 350ml vody + 500g směsy (1 balení jí 2 chleby) Pšeničná mouka (69%), žitná mouka (18%), dýňová semínka (5%), sušený žitný kvásek, jodizovaná stolní sůl, sušené droždí, sladký extrakt, sladká ja mouka, okyselujíc: kílina mouka, okyselujíc: askorbová, kyselina listová .
Obsah 1/2 balení nasypte do misky
Přidejte 350 ml teplé vody kolem 36 stupňů
Mixujte, dokud se všechny ingredience nespojí - asi 3-4 minuty (nejlépe kuchyňským robotem)
Přikryté těsto nechte 30 minut
Těsto přendáme do vymazané formy
Necháme na teplém místě +/- 45 minut (těsto by mělo zdvojnásobit svůj objem) a vložíme do předehřáté trouby na 220-230 stupňů Celsia.
Pečeme 10 minut, poté snížíme teplotu na 180-190 stupňů Celsia a dále pečeme asi 30 minut.
Po vytažení z trouby potřeme vršek chleba vodou.
Směs na pečení chleba s dýňovými semínky 1 kg S touto směsí na pečení můžete bez velkých námah vykouzlit svůj vlastní pekárenský kvalitní chléb. Vysoce kvalitní přísady a jemně vyladěný pres. Příprava je velmi jednoduchá. Vhodné pro domácí pekárny, 350ml vody + 500g směsy (1 balení jí 2 chleby) Pšeničná mouka (69%), žitná mouka (18%), dýňová semínka (5%), sušený žitný kvásek, jodizovaná stolní sůl, sušené droždí, sladký extrakt, sladká ja mouka, okyselujíc: kílina mouka, okyselujíc: askorbová, kyselina listová .
Obsah 1/2 balení nasypte do misky
Přidejte 350 ml teplé vody kolem 36 stupňů
Mixujte, dokud se všechny ingredience nespojí - asi 3-4 minuty (nejlépe kuchyňským robotem)
Přikryté těsto nechte 30 minut
Těsto přendáme do vymazané formy
Necháme na teplém místě +/- 45 minut (těsto by mělo zdvojnásobit svůj objem) a vložíme do předehřáté trouby na 220-230 stupňů Celsia.
Pečeme 10 minut, poté snížíme teplotu na 180-190 stupňů Celsia a dále pečeme asi 30 minut.
Po vytažení z trouby potřeme vršek chleba vodou.
Parametry
Výrobce | Küchenmeister |