Jablečný balzámový ocet je vlajkovou lodí mezi octy značky Gölles. Právem může být označován za jeden z nejúžasnějších kulinárních vynálezů od počátků výroby octa. Alois Gölles začal vyrábět balsamico z jablek jako první na světě už v roce 1984. Dodnes vzniká redukcí a fermentací moštu ze štýrských odrůd jablek. Následné osmileté zrání v dubových sudech mu dodává příjemnou sladkost a extrémní viskozitu. Vynikající je v dezertech a grilovacích omáčkách, hodí se ale také k sýrům či na steaky.

Koupit za 390 Kč

Popis

Jablečný balzámový ocet je vlajkovou lodí mezi octy značky Gölles. Právem může být označován za jeden z nejúžasnějších kulinárních vynálezů od počátků výroby octa. Alois Gölles začal vyrábět balsamico z jablek jako první na světě už v roce 1984. Dodnes vzniká redukcí a fermentací moštu ze štýrských odrůd jablek. Následné osmileté zrání v dubových sudech mu dodává příjemnou sladkost a extrémní viskozitu. Vynikající je v dezertech a grilovacích omáčkách, hodí se ale také k sýrům či na steaky.
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Gölles