Bezlepková moučná směs na přípravu chleba, rohlíků nebo housek, je určena pro osoby s nesnášenlivostí lepku, vyrobená z bezlepkových surovin. Bez lepku. Bez sóji. Bez mléka. Bez vajec. Bez kukuřice. Návod na přípravu chleba / baget / housek: ingredience: 250g moučná směs na chleba a housek 200ml vlažná voda 10g čerstvé droždí 5g sůl Příprava: Do vlažné vody přidáme droždí, sůl i moučnou směs a za stálého míchání (cca. 5-8 minuty) vypracuji těsto ze kterého můžeme vytvarovat 1 velký... Celý popis
Koupit za 174 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Bezlepková moučná směs na přípravu chleba, rohlíků nebo housek, je určena pro osoby s nesnášenlivostí lepku, vyrobená z bezlepkových surovin.
Bez lepku.
Bez sóji.
Bez mléka.
Bez vajec.
Bez kukuřice.
Návod na přípravu chleba / baget / housek:
ingredience:
250g moučná směs na chleba a housek
200ml vlažná voda
10g čerstvé droždí
5g sůl
Příprava:
Do vlažné vody přidáme droždí, sůl i moučnou směs a za stálého míchání (cca. 5-8 minuty) vypracuji těsto ze kterého můžeme vytvarovat 1 velký bochník, nebo 4 bagety, 5-6 housek. Bochník (housky, bagety) necháme přikryté vykynout na teplém místě (cca 35-40 ° C) na dvojnásobek objemu. (Cca 1 hodina podle teploty). Vrch těsta potřeme olejem. Ukládáme na plech vyložený papírem na pečení a dáme do předehřáté trouby péct na 210 ° C. Bochník pečeme při 210 ° C 30 minut, bagety, housky při 190 ° C 18 minut. Na spodek trouby dám hrnek s vodou, aby se vytvořila pára. Teprve po vychladnutí krájíme.
Složení: bezlepkový pšeničný škrob, dextróza, stabilizátor (guarová a xantanová guma), látka na zvyšování objemu (E464, hydrogenuhličitan sodný), antioxidant (kyselina askorbová).
Nutriční hodnoty ve 100g výrobku:
Energie: 1441Kj / 340Kč
Bílkoviny: 0,42g
Sacharidy: 81,90g (z toho cukr: 4,5g)
Tuky: 0,07g (z toho nasycené: 0,06g)
Vlákniny: 4,9g
Sůl: 0,08g
Referenční příjem průměrné dospělé osoby (8400kJ / 2000Kč)
Alergeny: pšenice.
Skladování: Skladujte na chladném a suchém místě.
Země původu: EU.
Bez lepku.
Bez sóji.
Bez mléka.
Bez vajec.
Bez kukuřice.
Návod na přípravu chleba / baget / housek:
ingredience:
250g moučná směs na chleba a housek
200ml vlažná voda
10g čerstvé droždí
5g sůl
Příprava:
Do vlažné vody přidáme droždí, sůl i moučnou směs a za stálého míchání (cca. 5-8 minuty) vypracuji těsto ze kterého můžeme vytvarovat 1 velký bochník, nebo 4 bagety, 5-6 housek. Bochník (housky, bagety) necháme přikryté vykynout na teplém místě (cca 35-40 ° C) na dvojnásobek objemu. (Cca 1 hodina podle teploty). Vrch těsta potřeme olejem. Ukládáme na plech vyložený papírem na pečení a dáme do předehřáté trouby péct na 210 ° C. Bochník pečeme při 210 ° C 30 minut, bagety, housky při 190 ° C 18 minut. Na spodek trouby dám hrnek s vodou, aby se vytvořila pára. Teprve po vychladnutí krájíme.
Složení: bezlepkový pšeničný škrob, dextróza, stabilizátor (guarová a xantanová guma), látka na zvyšování objemu (E464, hydrogenuhličitan sodný), antioxidant (kyselina askorbová).
Nutriční hodnoty ve 100g výrobku:
Energie: 1441Kj / 340Kč
Bílkoviny: 0,42g
Sacharidy: 81,90g (z toho cukr: 4,5g)
Tuky: 0,07g (z toho nasycené: 0,06g)
Vlákniny: 4,9g
Sůl: 0,08g
Referenční příjem průměrné dospělé osoby (8400kJ / 2000Kč)
Alergeny: pšenice.
Skladování: Skladujte na chladném a suchém místě.
Země původu: EU.
Parametry
Výrobce | Naturbit |