Bezlepková, sypká směs se sníženým obsahem sacharidů na přípravu pizzy a koláčů. Moučná směs je určena pro osoby s nesnášenlivostí lepku, vyrobená z bezlepkových surovin. Bez lepku. Bez sóji. Bez mléka. Bez droždí. Jednoduchá a rychlá příprava. Příprava pizzy: ingredience: 200g moučná směs na pizzu 5g sůl 10g kypřící prášek 4 celá vejce střední velikosti 3 PL olej 200-300ml vlažná voda Postup přípravy: 200ml vody, vejce, olej a sůl zamícháme, přidáme moučnou směs a kypřící prášek.... Celý popis
Koupit za 201 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Bezlepková, sypká směs se sníženým obsahem sacharidů na přípravu pizzy a koláčů. Moučná směs je určena pro osoby s nesnášenlivostí lepku, vyrobená z bezlepkových surovin.
Bez lepku.
Bez sóji.
Bez mléka.
Bez droždí.
Jednoduchá a rychlá příprava.
Příprava pizzy:
ingredience:
200g moučná směs na pizzu
5g sůl
10g kypřící prášek
4 celá vejce střední velikosti
3 PL olej
200-300ml vlažná voda
Postup přípravy: 200ml vody, vejce, olej a sůl zamícháme, přidáme moučnou směs a kypřící prášek. Důkladně zamícháme a těsto necháme odstát 10 minut. pak z něj naolejovanými rukama vyformujeme kulatou pizzu (1 hrubší nebo 2 tenčí). Na plech dáme olejem natřený pečící papír, aby se těsto nelepilo na papír po upečení, na to položíme těsto. Dáme péct do trouby, předehřáté na 200 ° C a těsto pečeme při 180 ° C 15-20 minut (teplovzdušný program). Těsto vyjmeme z trouby, natřeme rajčatovou omáčkou a na povrch ukládáme podle fantazie žampiony, olivy, nakrájené cibule, rajčata a šunku. Znovu dáme péct dalších 15-20 minut na 180 ° C. Sýrem posypeme povrch pizzy 5 minut před ukončením pečení.
Příprava koláčů: 300ml vody, vejce, olej a sůl zamícháme, přidáme moučnou směs a kypřící prášek. Vypracujeme řidší těsto a Vylijeme ho na plech vyložený papírem na pečení. Rozetřeme ho po celém plechu a urovnáme. Dále postupujeme jako při pečení pizzy.
Složení: tapiokový škrob, pšeničná vláknina bez lepku (ze stonků výhonků rostlin pšenice), mouka z hnědé rýže, mouka ze sezamových semen, psyllium mouka, stabilizátor (hydroxypropylmetylcelulóza), regulátor kyselosti (kyselina citrónová).
Nutriční hodnoty ve 100g výrobku:
Energie: 1173Kj / 293kcal
Tuky: 2,6g (z toho nasycené: 0,9g)
Sacharidy: 43,0g (z toho cukr: 0,7g)
Vlákniny: 28,0g
Bílkoviny: 11,0g
Sůl: 0,25g
Referenční příjem průměrné dospělé osoby (8400kJ / 2000Kč)
Alergeny: sezam. Vyrobeno v závodě, který nezpracovává alergenní složky jako: lepek, sója, vejce, mléko ani mléčné deriváty.
Skladování: Skladujte při pokojové teplotě (15-25 ° C) na suchém místě.
Země původu: Maďarsko.
Bez lepku.
Bez sóji.
Bez mléka.
Bez droždí.
Jednoduchá a rychlá příprava.
Příprava pizzy:
ingredience:
200g moučná směs na pizzu
5g sůl
10g kypřící prášek
4 celá vejce střední velikosti
3 PL olej
200-300ml vlažná voda
Postup přípravy: 200ml vody, vejce, olej a sůl zamícháme, přidáme moučnou směs a kypřící prášek. Důkladně zamícháme a těsto necháme odstát 10 minut. pak z něj naolejovanými rukama vyformujeme kulatou pizzu (1 hrubší nebo 2 tenčí). Na plech dáme olejem natřený pečící papír, aby se těsto nelepilo na papír po upečení, na to položíme těsto. Dáme péct do trouby, předehřáté na 200 ° C a těsto pečeme při 180 ° C 15-20 minut (teplovzdušný program). Těsto vyjmeme z trouby, natřeme rajčatovou omáčkou a na povrch ukládáme podle fantazie žampiony, olivy, nakrájené cibule, rajčata a šunku. Znovu dáme péct dalších 15-20 minut na 180 ° C. Sýrem posypeme povrch pizzy 5 minut před ukončením pečení.
Příprava koláčů: 300ml vody, vejce, olej a sůl zamícháme, přidáme moučnou směs a kypřící prášek. Vypracujeme řidší těsto a Vylijeme ho na plech vyložený papírem na pečení. Rozetřeme ho po celém plechu a urovnáme. Dále postupujeme jako při pečení pizzy.
Složení: tapiokový škrob, pšeničná vláknina bez lepku (ze stonků výhonků rostlin pšenice), mouka z hnědé rýže, mouka ze sezamových semen, psyllium mouka, stabilizátor (hydroxypropylmetylcelulóza), regulátor kyselosti (kyselina citrónová).
Nutriční hodnoty ve 100g výrobku:
Energie: 1173Kj / 293kcal
Tuky: 2,6g (z toho nasycené: 0,9g)
Sacharidy: 43,0g (z toho cukr: 0,7g)
Vlákniny: 28,0g
Bílkoviny: 11,0g
Sůl: 0,25g
Referenční příjem průměrné dospělé osoby (8400kJ / 2000Kč)
Alergeny: sezam. Vyrobeno v závodě, který nezpracovává alergenní složky jako: lepek, sója, vejce, mléko ani mléčné deriváty.
Skladování: Skladujte při pokojové teplotě (15-25 ° C) na suchém místě.
Země původu: Maďarsko.
Parametry
Výrobce | Benefitt |