SYPKÁ SMĚS PRO PŘÍPRAVU CHLEBA NEBO BAGET – BEZ LEPKU Představte si směs, ze které během chvilky připravíte bezlepkový chléb – sněhově bílý, s jemnou chutí, nadýchaný, nedrobivý a nádherně vláčný ještě čtvrtý den. Chléb ideální pro přípravu bagetek, toastů, obložených chlebíčků, kanapek, tapas či tramezzini. Je vám to málo? Pak si představte, že ze stejné směsi vmžiku vykouzlíte italskou focacciu nebo ciabattu. A teď otevřete oči, je tu PARTY! Bezlepková směs Adveni pro přípravu bílého chleba... Celý popis
Koupit za 69 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
SYPKÁ SMĚS PRO PŘÍPRAVU CHLEBA NEBO BAGET – BEZ LEPKU
Představte si směs, ze které během chvilky připravíte bezlepkový chléb – sněhově bílý, s jemnou chutí, nadýchaný, nedrobivý a nádherně vláčný ještě čtvrtý den. Chléb ideální pro přípravu bagetek, toastů, obložených chlebíčků, kanapek, tapas či tramezzini. Je vám to málo? Pak si představte, že ze stejné směsi vmžiku vykouzlíte italskou focacciu nebo ciabattu. A teď otevřete oči, je tu PARTY! Bezlepková směs Adveni pro přípravu bílého chleba z kvalitních surovin, bez deproteinovaného pšeničného škrobu, sóji a lupiny. PARTY směs – i obyčejné věci mohou být výjimečné.
Návod k přípravě v domácí pekárně
Před otevřením sáček protřepejte, aby se jeho obsah dobře promísil. Do mísící nádoby nalijte 340 ml teplé vody, ve které důkladně rozmíchejte 20 g medu. Přisypte obsah balení. Uprostřed směsi vytvořte důlek, do kterého přidejte 5 g sušeného nebo 21 g čerstvého droždí. Pečte na bezlepkový program, případně na jiný krátký program 2 až 3 hodiny.
Návod k přípravě v klasické troubě
Před otevřením sáček protřepejte, aby se jeho obsah dobře promísil. Do ještě suché směsi přidejte droždí. Důkladně promíchejte. 340 ml teplé vody nalijte do vhodné nádoby a důkladně v ní rozmíchejte 20 g medu. Pak vmíchejte ručně nebo hnětačem na malou rychlost směs s droždím. Hněťte do hladka na střední rychlost 10 minut. Nechte vykynout v troubě předehřáté na 35-40 °C po dobu 20 minut. Poté těsto znovu promíchejte při malých otáčkách a následně vytvarujte bochník do formy. Nechte kynout dalších 60 minut. Pečte v předehřáté troubě při 200 °C cca hodinu.
Recept na bagetky - 5 kusů
Budete potřebovat: 250 g směsi, 160 ml mléka, 1 vejce, 5 g sušeného droždí, 1 čajovou lžičku cukru, 20 g másla.
V receptu můžete podle chuti použít drcený kmín, chlebové koření a různé druhy semínek na posypání.
- Smícháme v hrnku cca 30 ml vlažného mléka, 7 g sušeného droždí a 1 čajovou lžičku cukru a necháme vzejít kvásek. (Na ústředním topení vzejde rychleji).
- Kvásek nalijeme do bezlepkové směsi, zamícháme vařečkou.
- Ve zbytku mléka rozmícháme vejce a tekuté máslo. Směs (nesmí být horká) zamícháme do mouky s kváskem a vypracujeme těsto.
- Z těsta mokrou rukou vytvarujeme na pečícím papíře 5 bagetek, které necháme cca 30 min. kynout přikryté utěrkou nebo mísou apod. (Bagetky můžeme péct také ve formách.)
- Mezitím vyhřejeme troubu na 200°C a na dno dáme nádobu s vodou pro zapaření.
- Vykynuté bagetky asi 3 x šikmo nařízneme, můžeme potřít rozmíchaným vajíčkem a posypat mákem, sezamovými semínky apod.
- Do trouby vložíme plech s bagetami a pečeme cca 25 minut.
- Pokud není povrch bagetky posypaný, můžeme ještě horké bagetky potřít máslem.
Složení
Kukuřičný škrob, tapiokový modifikovaný škrob, bramborový škrob, tapiokový škrob, mouka z hnědé rýže, mouka z bílé rýže, OVESNÉ VLOČKY bez lepku, dextróza, jedlá sůl, guma guar (zahušťovadlo), slunečnicový lecitin (emulgátor), lahůdkové droždí, kyselina askorbová (látka zlepšující mouku)
Alergeny: může obsahovat stopy sezamu
Bez obsahu:
lepku, mléka, vajec, sójové mouky, sójového lecitinu, lupinové mouky, deproteinovaného pšeničného škrobu, barviv, aromat, konzervačních látek
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota
1492 kJ / 356 kcal
Tuky
0,7 g
z toho nasycené mastné kyseliny
0,1 g
Sacharidy
84 g
z toho cukry
Představte si směs, ze které během chvilky připravíte bezlepkový chléb – sněhově bílý, s jemnou chutí, nadýchaný, nedrobivý a nádherně vláčný ještě čtvrtý den. Chléb ideální pro přípravu bagetek, toastů, obložených chlebíčků, kanapek, tapas či tramezzini. Je vám to málo? Pak si představte, že ze stejné směsi vmžiku vykouzlíte italskou focacciu nebo ciabattu. A teď otevřete oči, je tu PARTY! Bezlepková směs Adveni pro přípravu bílého chleba z kvalitních surovin, bez deproteinovaného pšeničného škrobu, sóji a lupiny. PARTY směs – i obyčejné věci mohou být výjimečné.
Návod k přípravě v domácí pekárně
Před otevřením sáček protřepejte, aby se jeho obsah dobře promísil. Do mísící nádoby nalijte 340 ml teplé vody, ve které důkladně rozmíchejte 20 g medu. Přisypte obsah balení. Uprostřed směsi vytvořte důlek, do kterého přidejte 5 g sušeného nebo 21 g čerstvého droždí. Pečte na bezlepkový program, případně na jiný krátký program 2 až 3 hodiny.
Návod k přípravě v klasické troubě
Před otevřením sáček protřepejte, aby se jeho obsah dobře promísil. Do ještě suché směsi přidejte droždí. Důkladně promíchejte. 340 ml teplé vody nalijte do vhodné nádoby a důkladně v ní rozmíchejte 20 g medu. Pak vmíchejte ručně nebo hnětačem na malou rychlost směs s droždím. Hněťte do hladka na střední rychlost 10 minut. Nechte vykynout v troubě předehřáté na 35-40 °C po dobu 20 minut. Poté těsto znovu promíchejte při malých otáčkách a následně vytvarujte bochník do formy. Nechte kynout dalších 60 minut. Pečte v předehřáté troubě při 200 °C cca hodinu.
Recept na bagetky - 5 kusů
Budete potřebovat: 250 g směsi, 160 ml mléka, 1 vejce, 5 g sušeného droždí, 1 čajovou lžičku cukru, 20 g másla.
V receptu můžete podle chuti použít drcený kmín, chlebové koření a různé druhy semínek na posypání.
- Smícháme v hrnku cca 30 ml vlažného mléka, 7 g sušeného droždí a 1 čajovou lžičku cukru a necháme vzejít kvásek. (Na ústředním topení vzejde rychleji).
- Kvásek nalijeme do bezlepkové směsi, zamícháme vařečkou.
- Ve zbytku mléka rozmícháme vejce a tekuté máslo. Směs (nesmí být horká) zamícháme do mouky s kváskem a vypracujeme těsto.
- Z těsta mokrou rukou vytvarujeme na pečícím papíře 5 bagetek, které necháme cca 30 min. kynout přikryté utěrkou nebo mísou apod. (Bagetky můžeme péct také ve formách.)
- Mezitím vyhřejeme troubu na 200°C a na dno dáme nádobu s vodou pro zapaření.
- Vykynuté bagetky asi 3 x šikmo nařízneme, můžeme potřít rozmíchaným vajíčkem a posypat mákem, sezamovými semínky apod.
- Do trouby vložíme plech s bagetami a pečeme cca 25 minut.
- Pokud není povrch bagetky posypaný, můžeme ještě horké bagetky potřít máslem.
Složení
Kukuřičný škrob, tapiokový modifikovaný škrob, bramborový škrob, tapiokový škrob, mouka z hnědé rýže, mouka z bílé rýže, OVESNÉ VLOČKY bez lepku, dextróza, jedlá sůl, guma guar (zahušťovadlo), slunečnicový lecitin (emulgátor), lahůdkové droždí, kyselina askorbová (látka zlepšující mouku)
Alergeny: může obsahovat stopy sezamu
Bez obsahu:
lepku, mléka, vajec, sójové mouky, sójového lecitinu, lupinové mouky, deproteinovaného pšeničného škrobu, barviv, aromat, konzervačních látek
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota
1492 kJ / 356 kcal
Tuky
0,7 g
z toho nasycené mastné kyseliny
0,1 g
Sacharidy
84 g
z toho cukry
Parametry
Výrobce | Adveni Medical |
Druh chlebu | bílé |