Směs na pečení vícezrnného chleba 1kg Upečte si chléb, jako od pekaře, u vás doma... Vhodné pro domácí pekárny, 320ml vody + 500g směsy (1 balení je na 2 chleby) Složení Celá pšeničná mouka (72%) Ovesné vločky (5%), žitná mouka (5%) Slunečnicová semena, lněná semena Sušené žito kynuté Jodidovaná sůl Sušené droždí, sladová mouka, sladový výtažek glukóza Regulátor kyselosti: octan sodný Kyselina: kyselina jablečná Fiber a minerály 100 g této směsi obsahuje pečení v průměru: Energie: 1493 kJ = 354... Celý popis
Koupit za 49 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Směs na pečení vícezrnného chleba 1kg
Upečte si chléb, jako od pekaře, u vás doma... Vhodné pro domácí pekárny, 320ml vody + 500g směsy (1 balení je na 2 chleby)
Složení Celá pšeničná mouka (72%) Ovesné vločky (5%), žitná mouka (5%) Slunečnicová semena, lněná semena Sušené žito kynuté Jodidovaná sůl Sušené droždí, sladová mouka, sladový výtažek glukóza Regulátor kyselosti: octan sodný Kyselina: kyselina jablečná Fiber a minerály 100 g této směsi obsahuje pečení v průměru: Energie: 1493 kJ = 354 kcal Bílkoviny: 13,8 g Sacharidy: 58,5 g (z toho cukry 1,0 g) Tuky: 5,4 g (z toho nasycené mastné kyseliny: 0,7 g) Vláknina: 8,0 g Sodík: 0,78 g
Obsah 1/2 balení nasypte do misky
Přidejte 320 ml teplé vody kolem 36 stupňů
Mixujte, dokud se všechny ingredience nespojí - asi 3-4 minuty (nejlépe kuchyňským robotem)
Přikryté těsto nechte 30 minut
Těsto přendáme do vymazané formy
Necháme na teplém místě +/- 45 minut (těsto by mělo zdvojnásobit svůj objem) a vložíme do předehřáté trouby na 220-230 stupňů Celsia.
Pečeme 10 minut, poté snížíme teplotu na 180-190 stupňů Celsia a dále pečeme asi 30 minut.
Po vytažení z trouby potřeme vršek chleba vodou.
Upečte si chléb, jako od pekaře, u vás doma... Vhodné pro domácí pekárny, 320ml vody + 500g směsy (1 balení je na 2 chleby)
Složení Celá pšeničná mouka (72%) Ovesné vločky (5%), žitná mouka (5%) Slunečnicová semena, lněná semena Sušené žito kynuté Jodidovaná sůl Sušené droždí, sladová mouka, sladový výtažek glukóza Regulátor kyselosti: octan sodný Kyselina: kyselina jablečná Fiber a minerály 100 g této směsi obsahuje pečení v průměru: Energie: 1493 kJ = 354 kcal Bílkoviny: 13,8 g Sacharidy: 58,5 g (z toho cukry 1,0 g) Tuky: 5,4 g (z toho nasycené mastné kyseliny: 0,7 g) Vláknina: 8,0 g Sodík: 0,78 g
Obsah 1/2 balení nasypte do misky
Přidejte 320 ml teplé vody kolem 36 stupňů
Mixujte, dokud se všechny ingredience nespojí - asi 3-4 minuty (nejlépe kuchyňským robotem)
Přikryté těsto nechte 30 minut
Těsto přendáme do vymazané formy
Necháme na teplém místě +/- 45 minut (těsto by mělo zdvojnásobit svůj objem) a vložíme do předehřáté trouby na 220-230 stupňů Celsia.
Pečeme 10 minut, poté snížíme teplotu na 180-190 stupňů Celsia a dále pečeme asi 30 minut.
Po vytažení z trouby potřeme vršek chleba vodou.
Parametry
Výrobce | Küchenmeister |