Živina Ocet jablečný nefiltrovaný 500 ml Nový nefiltrovaný raw ocet jablečný, který několik měsíců zraje v sudech. Jeho chuť je díky tomu kulatější a jemnější. Přirozenému kvašení jablek vděčí za přírodní mateční kulturu, což je shluk tělu prospěšných mikroorganismů a enzymů. Proto jeden panák po ránu dokáže perfektně nastartovat vaše zažívání a postarat se o rovnováhu střevní mikroflóry. Složení: 100% ocet kvasný jablečný. Kyselost: 5 %. Skladování: Skladujte v temném, chladném a suchém místě.... Celý popis
Koupit za 169 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Živina Ocet jablečný nefiltrovaný 500 ml
Doprava:
59 Kč
Skladem
169 Kč
Koupit za 169 Kč
ŽIVINA Ocet jablečný nefiltrovaný 500 ml
Doprava:
29 Kč
Skladem
169 Kč
Koupit za 169 Kč
Ocet jablečný nefiltrovaný, 500 ml
Doprava:
69 Kč
Skladem
169 Kč
Koupit za 169 Kč
Ocet jablečný nefiltrovaný - 500 ml
Doprava:
49 Kč
Skladem
149 Kč
Koupit za 149 Kč
Ocet jablečný nefiltrovaný, 500 ml
Doprava:
49 Kč
78 Kč
Koupit za 78 Kč
Popis
Živina Ocet jablečný nefiltrovaný 500 ml
Nový nefiltrovaný raw ocet jablečný, který několik měsíců zraje v sudech. Jeho chuť je díky tomu kulatější a jemnější. Přirozenému kvašení jablek vděčí za přírodní mateční kulturu, což je shluk tělu prospěšných mikroorganismů a enzymů. Proto jeden panák po ránu dokáže perfektně nastartovat vaše zažívání a postarat se o rovnováhu střevní mikroflóry.
Složení: 100% ocet kvasný jablečný. Kyselost: 5 %.
Skladování: Skladujte v temném, chladném a suchém místě.
Nový nefiltrovaný raw ocet jablečný, který několik měsíců zraje v sudech. Jeho chuť je díky tomu kulatější a jemnější.
Nový nefiltrovaný raw ocet jablečný, který několik měsíců zraje v sudech. Jeho chuť je díky tomu kulatější a jemnější. Přirozenému kvašení jablek vděčí za přírodní mateční kulturu, což je shluk tělu prospěšných mikroorganismů a enzymů. Proto jeden panák po ránu dokáže perfektně nastartovat vaše zažívání a postarat se o rovnováhu střevní mikroflóry.
Složení: 100% ocet kvasný jablečný. Kyselost: 5 %.
Skladování: Skladujte v temném, chladném a suchém místě.
Nový nefiltrovaný raw ocet jablečný, který několik měsíců zraje v sudech. Jeho chuť je díky tomu kulatější a jemnější.