Řemeslný ocet vyráběný od roku 1868 Dlouhá léta, dokonce více než 150 let, pracuje rodina Theo F. Berla na dokonalosti chuti jejich octa dosažené tradičními postupy, špičkovými ingrediencemi, pomalým výrobním procesem bez chemických aditiv a posedlostí dokonalým výsledkem bez ohledu na velmi limitované množství octa zrajícího v sudech mnohdy 100-250 let starých v rukou jejich rodiny. Výsledek? Naprosto mimořádný, delikátní, harmonický, jemný, plný chuti, dávající znát, že příroda je stále tím největším... Celý popis

Koupit za 249 Kč

Popis

Řemeslný ocet vyráběný od roku 1868
Dlouhá léta, dokonce více než 150 let, pracuje rodina Theo F. Berla na dokonalosti chuti jejich octa dosažené tradičními postupy, špičkovými ingrediencemi, pomalým výrobním procesem bez chemických aditiv a posedlostí dokonalým výsledkem bez ohledu na velmi limitované množství octa zrajícího v sudech mnohdy 100-250 let starých v rukou jejich rodiny.

Výsledek? Naprosto mimořádný, delikátní, harmonický, jemný, plný chuti, dávající znát, že příroda je stále tím největším kouzelníkem a navždy zůstane.

Jejich po generace předávané tajemství:

- pomalé kvašení 
- vlastní kultivace bakterií 
- žádná křížová filtrace 
- bez barviv 
- bez umělých aromat 
- bez konzervačních látek

Představujeme jemnou octovou kompozici vyrobenou z vinného octa, který pomalu a šetrně zrál s redukovaným hroznovým moštem v dřevěných sudech Allier. Tento vynikající ocet se vyznačuje organickou kyselostí 5 %.

Představuje skvělý zážitek z vysoce kvalitního balzamikového octa - dodejte svým pokrmům výjimečný nádech.
Co dělá Theo jinak?
Theo Berl, provozovatel prvního německého octového pivovaru v Kehlu, je mistrem svého řemesla. Jeho oddanost kvalitě a dokonalosti se odráží v každé kapce jeho ležákových octů, prodávaných pod skromnou značkou "Theo Essigbrauer".

V čem spočívá jedinečnost octů Theo:

• Suroviny:

- Vína z Ortenauer Weinkeller Offenburg (sdružení 500 vinařů)
- Květy a plody z Renchtalu
- Ovoce a bezinky z vlastních pozemků u Freiburgu

• Výrobní proces:

- Tradiční kvašení pomocí octové matky
- Zrání v různých dřevěných sudech (dubové, kaštanové, třešňové, akátové, jasanové)
- Některé sudy jsou starší než 100 let
Tímto Vás ihned osloví

- Organická kvalita
- Široká paleta okouzlujících chutí a vůní
- Rafinované dochucení v kuchyni
- Vysoká kvalita zvedne chuť pokrmů

Berlovy ležácké octy jsou vzácným a lahodným produktem. Jejich chuťová rozmanitost připomíná píšťaly varhan - od světlých a jemných tónů až po tmavé a intenzivní. 

Tato pečlivě vyrobená řada octů je důkazem, že kvalita surovin a precizní výrobní proces jsou opět klíčem k vytvoření výjimečného kulinářského zážitku.
Určitě nevynechejte:

- Apfel Limousin
- Hruška
- Granátové jablko
- Švestka
- Višeň
- Kampotský pepř
Zobrazit více

Parametry

Výrobce THEO Essigbrauer