Proč mouky od Araxu výborně vážou vodu, těsto z nich je vláčnější, s dobrou strukturou a lepší kvalitou výsledných produktů? Odpověď se skrývá v patentované technologii mletí při nízké teplotě (do 40 °C) na nejmodernějším mlýnu přímo v našem výrobním závodě. Proto si mouky uchovávají své přirozené aroma, barvu, nutriční hodnoty, vitaminy, minerály a především enzymy, které jsou důležité pro kvalitní zapracování mouky do těsta. Použití Mouka je vhodná pro přípravu sladkých dezertů. Je vynikající... Celý popis
Koupit za 22 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Proč mouky od Araxu výborně vážou vodu, těsto z nich je vláčnější, s dobrou strukturou a lepší kvalitou výsledných produktů?
Odpověď se skrývá v patentované technologii mletí při nízké teplotě (do 40 °C) na nejmodernějším mlýnu přímo v našem výrobním závodě. Proto si mouky uchovávají své přirozené aroma, barvu, nutriční hodnoty, vitaminy, minerály a především enzymy, které jsou důležité pro kvalitní zapracování mouky do těsta.
Použití
Mouka je vhodná pro přípravu sladkých dezertů. Je vynikající surovinou pro pečení bezlepkových sušenek, dortů a nekynutých buchet. Vhodná pro zahušťování omáček slaných nebo sladkých jídel. Rýžová mouka zvyšuje objem a pojivost (bezlepkových) směsí. Při pečení se může míchat i s jinými druhy mouky - pohankovou, cizrnovou apod. Těsto z rýžové mouky je pevné, nejvíce podobné těstu z pšeničné mouky.
Další údaje
- Bezlepkový výrobek.
- Vyrobeno v ČR. Vlastní výrobek FOODISH s.r.o.
- Baleno do stojícího znovu-uzavíratelného sáčku se zipem.
- Určeno pro tepelné zpracování.
- Skladujte v suchu, chraňte před světle
Průměrné nutriční hodnoty na 100 g výrobku
Energetická hodnota
1630 / 385
kJ / kcal
Bílkoviny
6,7
g
Sacharidy
81
g
- z toho cukry
1,4
g
Tuky
2,8
g
- z toho nasycené mastné kyseliny
0,1
g
Sůl
0,01
g
Odpověď se skrývá v patentované technologii mletí při nízké teplotě (do 40 °C) na nejmodernějším mlýnu přímo v našem výrobním závodě. Proto si mouky uchovávají své přirozené aroma, barvu, nutriční hodnoty, vitaminy, minerály a především enzymy, které jsou důležité pro kvalitní zapracování mouky do těsta.
Použití
Mouka je vhodná pro přípravu sladkých dezertů. Je vynikající surovinou pro pečení bezlepkových sušenek, dortů a nekynutých buchet. Vhodná pro zahušťování omáček slaných nebo sladkých jídel. Rýžová mouka zvyšuje objem a pojivost (bezlepkových) směsí. Při pečení se může míchat i s jinými druhy mouky - pohankovou, cizrnovou apod. Těsto z rýžové mouky je pevné, nejvíce podobné těstu z pšeničné mouky.
Další údaje
- Bezlepkový výrobek.
- Vyrobeno v ČR. Vlastní výrobek FOODISH s.r.o.
- Baleno do stojícího znovu-uzavíratelného sáčku se zipem.
- Určeno pro tepelné zpracování.
- Skladujte v suchu, chraňte před světle
Průměrné nutriční hodnoty na 100 g výrobku
Energetická hodnota
1630 / 385
kJ / kcal
Bílkoviny
6,7
g
Sacharidy
81
g
- z toho cukry
1,4
g
Tuky
2,8
g
- z toho nasycené mastné kyseliny
0,1
g
Sůl
0,01
g
Parametry
Výrobce | Arax |
Množství | 300 g |
Druh | rýžové |
Hrubost mletí | hladké |
Celozrnné | ano |